Zugraveli interioare (birouri, apartamente case, spatii)

               Functionalitatea si designul sunt doua mari provocari in amenajarea spatiolui de locuit cat si a celui de lucru. Nu este deloc usor sa te lupti cu tendintele vremii, cu dorintele fiecarui membru al familiei ori al colegilor si mai ales cu dorintele atat de curajoase ale copiilor sau adolescentilor care de foarte multe ori se impotrivesc celor conservatoare si simpliste pe care le prefera parintii. Iata de ce de fiecare data cand este nevoie sa amenajati interiorul bucatariei, bailor, holurilor sau aleilor exterioare, un specialist in domeniul amenajarilor este intotdeauna binevenit.

               Culorile peretilor determina in mare masura efectul asupra oamenilor si a atmosferei unei incaperi, avand totodata capacitatea de a masca anumite defecte ale acesteia sau chiar a le infrumuseta.

               De aceea alegerea nuantelor potrivite trebuie gandita foarte bine. Pentru a lua o decizie corecta in aceasta privinta venim in ajutorul dumneavoastra, cu un paletar de culori, pentru a decide impreuna care este cea mai potrivita nuanta.

               Echipele noastre executa in conditii de calitate si profesionalism orice tip de zugraveala, in orice culoare (nuanta) facand ulterior curatenie in spatiile de lucru. Nu ramane decat sa va bucurati de noua atmosfera a spatiului.

               In domeniul zugravelilor (vopsitorii actilice, lavabile) executam orice tipuri de lucrari si reparatii, de la zugraveli interioare apartamente, case, vile, spatii comerciale, birouri, pana la zugraveli exterioare fatade

        Suntem de asemenea specializati in urmatoarele tipuri de vopsitorii:
  • Zugraveli interioare decorative;
  • Vopsitorii exterioare decorative;
  • Zugraveli interioare in 2 sau mai multe culori;
  • Vopsitorii exterioare in 2 sau mai multe culori;
  • Zugraveli birouri;
  • Vopsitorii spatii comerciale;
  • Zugraveli apartamente;
  • Orice tip de vopsitorii.

Garantia oferita de compania noastra este de minim 5 ani pentru orice lucrare efectuata!

Pentru a cere o oferta vizitati rubrica Contact!