Montaj parchet (masiv, laminat, stratificat, dusumea)

     

               Amenajarea interioara este un proces complex, care poate porni inca de la proiectarea constructiei. Atunci cand ne dorim sa cream o atmosfera calda, prietenoasa, agreabila, in interiorul in care ne desfasuram activitatea sau in care lucram, trebuie sa gandim toate aspectele care ar avantaja atat spatiile mici, cat si incaperile generoase. Datorita texturii lemnoase, parchetul, spre deosebile de alte materiale pentru pardoseala, confera o senzatie de cald, de intimitate, fiind cel mai des utilizat pentru locuinte in mod special, si, mai nou, chiar folosit in bucatarii si in bai, cat si pentru institutii. Pardoseala folosita intr-un spatiu interior ramane o suprafata cu miza in design, dar si in evaluarea gradului de confort.

               Alegerea si montarea parchetului este una din etapele care merita toata atentia si cautari indelungi pentru a asorta stilului dorit, nuantei si dimensiunii incaperii.  Cu un buget fix si cu un pic de creativitate, noi putem sa adaugam stil si personalitate in orice parte a casei. Paco Construct va ajuta sa decideti ce tip de parchet este cel mai potrivit pentru cerintele dumneavoastra. In domeniul montajului de parchet executam orice tip de montaj, de la parchet laminat, stratificat, pana la parchet masiv (stejar, fag, bambus, etc).

               Parchetul trebuie sa confere confort si rezistenta. Un parchet de calitate superioara si cu un montaj realizat atent, nu va face niciodata diferenta dintre o podea folosita rar si o podea intens circulata.

               Fie ca este masiv din lemn sau stratificat, fie ca optati pentru culori pamantii, gri sau maro deschis sau pentru albul care ramane in continuare printre preferintele noului, alegerea modelului si nuantei de parchet este una dintre cele mai dificile sarcini cand vine vorba de amenajarea locuintei sau a spatiului de lucru. In functie de parchet, mobila va fi sau nu va fi un accesoriu laudat, ce va trebui pus in valoare, asortat, cautand nuante potrivite. Ca atare bugetul investit pentru pardoseala din lemn va merita toti banutii daca va fi ales cu grija, rabdare si montat cu o echipa foarte bine pregatita in domeniul amenajarilor.  Pe langa acestea, Paco Construct pune foarte mare pret pe materialele folosite la montarea parchetului, ceea ce confera rezistenta pardoselii.

               Plecand de la premiza ca repararea problemelor generate de diverse motive este mai costisitoare decat a lua din start unul lucru durabil si de calitate, care sa aiba un aspect deosebit, compania noastra poseda toate resursele materiale si umane care pot duce la bun sfarsit si ca de fiecare data la termen, proiecte de calitate si conform cu tendintele. Raportul pret-calitate constituind unul dintre atu-urile noastre care ne-a adus un feedback pe masura din partea clientilor nostri.

        Suntem de asemenea specializati in urmatoarele tipuri de montaj parchet:
  • Montare parchet laminat;
  • Montaj parchet stratificat;
  • Montare parchet triplustratificat;
  • Montaj parchet masiv;
  • Montare parchet tip dusumea.

Garantia oferita de compania noastra este de minim 5 ani pentru orice lucrare efectuata!

Pentru a cere o oferta vizitati rubrica Contact!