Montaj gresie si fainata (baie, bucatarie, hol, birouri, exterioare)

       

               Functionalitatea si designul sunt doua mari provocari in amenajarea spatiolui de locuit cat si a celui de lucru. Nu este deloc usor sa te lupti cu tendintele vremii, cu dorintele fiecarui membru al familiei ori al colegilor si mai ales cu dorintele atat de curajoase ale copiilor sau adolescentilor care de foarte multe ori se impotrivesc celor conservatoare si simpliste pe care le prefera parintii. Iata de ce de fiecare data cand este nevoie sa amenajati interiorul bucatariei, bailor, holurilor sau aleilor exterioare, un specialist in domeniul amenajarilor este intotdeauna binevenit.

               Compania noastra are o istorie de aproape un deceniu si jumatate in domeniul amenajarilor interioare si in decursul vremii, prin profesionalism si tinta calitatii lucrului facut,  a adunat in portofoliu proiecte cu idei inovatoare, de la conservator la modern, bucurandu-ne la bun sfarsit de multumirea clientilor nostri. Montajul gresiei si faiantei este una dintre etapele prin care fiecare locuinta sau spatiu de birouri capata personalitate si caldura.

               Cand vine vremea sa amenajam bucataria ne vin in minte tot felul de intrebari, iar cele mai multe sunt legate de culori. Dar sa ne gandim ca nuantele pot fi combinate in fel si fel de variatiuni, nu trebuie sa ne limitam la sabloane, putem crea un spatiu personalizat si care sa nu se demodeze curand.

               De la bucatarii in verde viu sau culori calde ori cu diverse modele, la apartamente moderne cu accente de rosu si albastru, de la holuri in culori pamantii la bai cu tema nautica sau alb curat, echipa noastra Paco Construct va poate ajuta sa aduceti acasa si la preturi accesibile ceea ce v-a atras foarte mult in revistele de specialitate, ceea ce ati admirat in vizita la prieteni sau ati invidiat in emisiunile TV abordand amenajari cu buget extrem de scump si ceea ce candva vi se parea doar un vis. Prin lucruri simple putem crea impreuna cu ideile si dorintele dumneavoastra, un aspect simplu dar cochet.

               Fiecare colt din locuinta dumneavoastra va deveni astfel cate o poveste, spatiul oferit de fiecare incapare- fie ca este limitat ori generos, poate fi amenajat in acelasi stil caracteristic sau fiecare in stil propriu, mai ales cand membrii familiei ori colegii au preferinte diferite. Baia copiilor, baia de serviciu, bucataria sau bucata de living pe care sa o reprezinte gresia si faianta intr-o variata paleta coloristica si modele, holurile dintre dormitoare, si chiar spatiul de depozitare, cu un minim de efort din partea dumneavoastra si cu experienta si profesionalismul nostru va vor convinge ca esteticul poate sa devina realitate.

        Suntem de asemenea specializati in urmatoarele tipuri de montaj gresie si montaj faianta:
  • Montaj placi ceramice: bai, bucatarii, holuri si alei;;
  • Montaj gresie spatii birouri
  • Montaj placi ceramice spatii comerciale

Garantia oferita de compania noastra este de minim 5 ani pentru orice lucrare efectuata!

Pentru a cere o oferta vizitati rubrica Contact!