Finisaje interioare (zugraveli, gleturi, gresie si faianta, parchet, instalatii )

 

               Pe langa amenajari exterioare, constructii si renovari, Paco Construct a pus accent si pe divizia de finisaje interioare. Idealul nostru este de a pune la dispozitia clientului finisaje de cea mai inalta calitate, executate comform normelor europene.

               Un decor de invidiat nu inseamna sa aglomerezi diferite obiecte, decoratii, stiluri sau culori. Un decor deosebit este usor de iubit, dar destul de greu de realizat. Impreuna putem lucra la crearea unui ambient de interior care sa va faca sa va grabiti catre casa, iar la locul de munca angajatii sa vina cu drag, haina interioara a institutiei constituind un must have al succesului profesional.

               Confortul dumneavoastra conteaza pentru noi si suntem in masura, avand o experienta vasta in domeniu si o echipa foarte bine pregatita, sa punem cap la cap ideile si planurile dumneavoastra, ducand la bun sfarsit lucrari de foarte buna calitate care sa puna in valoare spatiul locuintei pe care o detineti, spatiile firmelor, caselor de vacanta sau al diverselor alte locatii. In acest sens, in domeniul finisaje interioare, executam orice tip de finisaje de la gresie-faianta, parchet, montaj usi, tamplarie PVC si aluminiu, instalatii sanitare-electrice, pana la mobilier la comanda. Putem da in plus o nota de eleganta, de aer nou si care sa va reprezinte. In afara de ansamblul de interior- culoare, tencuieli etc., lucram cu atentie sporita la detalii, efectele decorative (scafe rigips, spoturi etc…), fiind un plus important in spatiul dat,  aceste adaosuri fiind capabile sa transforme orice spatiu intr-un ambient placut, deosebit, fie de locuit sau de lucru.

               Executam zugraveli, montaje (parchet, gresie faianta, usi, etc.), instalatii de orice tip, gleturi (grosier/finisaj) si orice alte tipuri de finisaje interioare, conform cu dorinta clientului, calitatea fiind laudabila si totodata punand in valoare prestigiul firmei noastre.

               Solutiile de placari cu rigips pot fi folosite atat in proiectele rezidentiale, cat si in cele de birouri sau comerciale, putem aduce importanta fiecarui detaliu, constituind in final un tot unitar care sa merite invidiat si placut de folosit. Astfel, dupa o suficienta atentie si implicare, functionalitatea si estetica pot aduce un real succes interiorului locuintei dumneavoastra sau spatiului de lucru.

               Paco Construct poate oferi cu maxima competenta toate serviciile de specialitate necesare realizarii proiectelor dumneavoastra. Realizam toata gama de lucrari pentru amenajari interioare  in firme, institutii de stat, unitati de invatamant prin utilizarea celor mai bune tehnologii manuale sau mecanizate, folosind unelte si utilaje profesionale.  

               Compania noastra a acumulat in timp multe proiecte pentru finisaje interioare si exterioare, reusind sa acumuleze un portofoliu impresionant de lucrari de exceptie.

        Suntem de asemenea specializati in urmatoarele tipuri de finisaje interioare:
  • Zugraveli;
  • Montaje (parchet, gresie faianta, usi, etc…);
  • Instalatii de orice tip;
  • Gleturi (grosier/finisaj);
  • Orice tip de finisaje interioare.

Garantia oferita de compania noastra este de minim 5 ani pentru orice lucrare efectuata!

Pentru a cere o oferta vizitati rubrica Contact!