Amenajari interioare (case, apartamente, birouri, spatii comerciale)

       

               Pornind de la premiza ca orice spatiu trebuie folosit si, mai mult de atat, trebuie folosit cu placere, iar pentru asta este nevoie de o amenajare care sa il personalizeze, Paco Construct se ocupa de mai mult de un deceniu de amenajari interioare.

               Desigur, ambientul in care ne desfasuram cu totii activitatea este un must have pe care trebuie sa punem accent atunci cand construim un plan de imbunatatire, ca atare planurile cu care dumneavoastra veniti in intampinarea noastra nu vor ramane doar la nivel de dorinta sau vis, ci le putem transforma in realitate.

               Nevoia de ,,altceva’’, ,,de nou’’, de personalizare a biroului, a locuintei, a salii de oaspeti, a unui spatiu comercial sau a firmei intru totul, poate aduce un aspect nou si de nerecunoscut, al spatiului dumneavoastra, pornind de la schimbarea culorii de interior, si pana la lucrari complexe care pot fi demarate inca de la faza de constructie a structurii cu un proiect de amenajare interioara ceea ce da coeziune intregului, materialele folosite si echipamentul pe care compania noastra le detine, sunt doar cateva din atu-urile cu care ne mandrim in realizarea obiectivelor noastre si a dorintelor dumneavoastra.

               Specialistii nostri au transformat spatii aparent inutile in locuinte, au decorat casele cu personalitate, in culori vesele, in diferite stiluri, de la provensal la futurist. Materialele, echipamentele, tehnologia fara de care nimic din ce va doriti nu poate fi posibil, va pot aduce zambetul pe buze la finalul lucrarilor, dupa ce veti constientiza ca dorinta de schimbare sau de modernizare imbinata cu alegerea atenta a unei companii specializate, poate aduce un nou aspect mult mai placut spatiului care va reprezinta.

               Domeniul amenajarilor interioare este cuprins complet de compania noastra de la gleturi, zugraveli interioare, zugraveli exterioare, placari gresie si faianta, scafe, pereti despartitori, la aer conditionat, instalatii sanitare si electrice, mobilier la comanda, pana la tamplarie PVC sau Aluminiu.

              Echipa de personal calificat al  Paco Construct excuta orice tip de lucrari de la instalatii sanitare-electrice, rigips, compartimentari, montaj usi, montaj parchet, usi de sticla si alte lucrari in functie de necesitatile spatiului si a dorintei clientilor nostri. In domeniul amenajarilor interioare executam orice tip de lucrari de la instalatii sanitare-electrice, rigips, compartimentari, montaj usi, montaj parchet, usi de sticla etc. Clientii nostri au  posibilitatea de a opta pentru o gama completa si complexa de servicii.

              Plecand de la ipoteza dorintei si motivatiei, nimic nu este imposibil, prin profesionalism si promptitudine am reusit inca din anul 2003 sa realizam lucrari de amenajari interioare la cele mai inalte standarde, iar experienta ulterioara a adus un plus calitatii in ceea ce facem.

        Suntem de asemenea specializati in urmatoarele tipuri de amenajari interioare:
  • Amenajare apartamente;
  • Amenajari interioare birouri;
  • Amenajarea spatilor comerciale;
  • Amenajari interioare vile si case;
  • Amenajari interioare de orice tip.

Garantia oferita de compania noastra este de minim 5 ani pentru orice lucrare efectuata!

Pentru a cere o oferta vizitati rubrica Contact!